Jag tror att jag håller på att få femåringens förkylning, jag har ont i halsen och börjar bli snorig. På grund av den annalkande förkylningen så blev det ingen träning idag. Tiden som jag fick över la jag på att städa min klädkammare. Jag plockade ut allt som stod eller låg löst på golvet och sorterade det i tre högar, sparas, slängas och skänkas.kladkammare_tom_a Sen fick klädkammaren en välbehövlig dammsugning. Det har funnits så mycket bråte där att det inte gått att dammsuga ordentligt (när dammråttorna blivit tillräckligt stora så har jag lyft ut dem för hand 🙂 ).

Efter dammsugningen så ställde jag tillbaka grejorna men nu i lite bättre ordning. Jag ska försöka låta bli att stöka till klädkammaren så förskräckligt i fortsättningen. Lyckas jag med det så kan den fungera som det avslappningsrum som den faktiskt var tänkt som (vid sidan av funktionen som klädkammare).kladkammare_stadad_a Tanken var att när jag behövde varva ner lite så skulle jag sätta mig i stolen, lägga fötterna på pallen och njuta av mina kläder, lyssna på musik eller läsa lite. Det var planen men sen tog termodynamikens andra lag över, d.v.s. ”allt går mot större oordning”.

Klockorna som jag köpte hos Kaplans Auktioner har kommit.klockor_omega_technos_a Jag är väldigt nöjd med själva klockorna men ändå lite besviken på Kaplans. I beskrivningen av Omegan så stod det att den skulle ha ett läderarmband. Det hade den visserligen men armbandet var tejpat för att hålla ihop.omega_armband_2_a_300 Jag hade köpt klockan även utan armband och förmodligen bytt det även om det varit helt (armband blir så lätt sunkiga). Jag tycker ändå att det var dåligt av Kaplans att uppge att klockan hade ett läderarmband. De borde ha slängt latissimus_dorsi_aarmbandet och sålt bara klockan. Som vän av ordning har jag mejlat Kaplans och delgett dem mina åsikter.

I dag sitter gårdagens slyröjning i kroppen. Jag är öm i överarmar, axlar och latissimus dorsi. Trots träningsvärk och ont i halsen så var jag ute och röjde lite i dag med. Jag har börjat återupprätta den ridstig som jag röjde fram i skogen när vi flyttade hit.stig_hygge_2_20150204_a

En annan sak som jag har börjat göra idag är att titta på ”Juno”. Jag har sett filmen tidigare men var inte så imponerad då. Jag har dock tänkt på filmen ibland, så lite intryck gjorde den. Betraktar man ”Juno” rent objektivt så borde det vara en film som jag gillar. Det är en nordamerikansk independentfilmjuno_a med en rapp och humoristisk dialog. Den tar upp sitt ämne (tonårsgraviditeter) genom en intressant vinkling. Det är dessutom samma regissör som i en av mina favoritfilmer, “Up in the air“. Jag har bara sett en halvtimme av “Juno” ännu men hittills har den varit jättebra.

Var vänlig följ och gilla: