Det senaste numret av Svenska pipklubbens medlemstidskrift, Rökringar, har precis kommit och jag kan inte låta bli att delge er det faktum att jag figurerar i både bild och text. Jag har skrivit två tobaksrecensioner av tobak som jag ”direktimporterat” från Storbritannien och som inte finns tillgänglig i Sverige. Min kunskap om tobak är rätt bristfällig men jag tycker om att skriva och jag har inte försökt framstå som en stor konnässör utan bara skrivit hur jag upplevt tobaken och då kan ju ingen säga att jag har fel. Ett fel finns dock i mitt bidrag, ett fel som jag inte upptäckte förrän jag redigerade bilden till höger – i rubriken står fel tillverkare av tobaken, det ska vara Murray´s och inte Samuel Gawith.

Idag började sportlovet här och den ena pojken är hemma på lovet medan den andra åkt till mormor och morfar. Han som blev hemma hade en kompis på besök hela dagen idag men det gick förhållandevis bra. De skötte sig själva och lekte både ute och inne så de tillbringade inte hela dagen framför en skärm. Jag tror faktiskt att jag hade mer skärmtid än dem idag, fast jag var också ute en sväng men då var det inte så mycket lek som gällde utan mer stocksläpning.

När kompisen åkte hem så lät jag sonen sätta sig framför Tv:n så att jag kunde sätta mig med en pipa och varva ner i lugn och ro. Det snöade en hel del då så jag satte mig inne i drängkammaren, eller ”kontoret” som jag tycker om att kalla den. Även om dagen gått bra så behövde jag en stund för mig själv.

Till sist en närbild på lite eld.

Var vänlig följ och gilla: