Det har gått bra att vara ensam med yngsta sonen och en av hans kompisar. De var ju i väg och åt middag inne i Halmstad i går eftermiddag och när de kom hem i gen så var det lördagsgodis och “Mello” som gällde. Jag pallar inte riktigt med Melodifestivalen så jag gömde mig vid datorn tills festivalandet var över och det var dags att skicka pojkarna i säng. Efter att de lagt sig tog sen det en bra stund innan de kom till ro och somnade och de var redan vakna när jag klev upp i morse så jag räknar med en trött son i kväll.

Eftersom vi fått riktigt vårväder så släppte jag ut hönsen i trädgården i går men det ledde genast till bråk. Vi har för många tuppar just nu men inne i hönshuset har de hållit sams men när de kom ut i vårsolen så rök de ihop. Det var speciellt två stycken som bråkade, jag såg att de smällde på varandra flera gånger under gårdagen och så kan vi inte ha det, särskilt som blodvite uppstod hos den vita tuppen. I morse så hamnade han därför på huggkubben men jag borde även ta livet av den andra slagskämpen, problemet är bara att han är väldigt lik den tupp vi vill behålla. Det är ju trist att nacka fel tupp, särskilt för honom.

Londonresenärerna verkar ha det bra, jag har fått rapporter via sms och de har sett vaktavlösning vid Buckingham palace, varit uppe i London eye och dessutom passerat Savile row. Jag försökte få hustrun att köpa en kostym åt mig där men hon skyllde på att Huntsman har stängt på söndagar. Vädret i London verkar vara bra eftersom de skickade följande bild till mig.

Var vänlig följ och gilla: