byxfargning_aI morse så färgade jag linnebyxorna från igår tillsammans med den mångfärgade västen jag köpte för nån vecka sen. Jag har provat västen med olika utstyrslar men inte lyckats hitta nåt som jag känt mig bekväm i. Tänkte därför se om den kanske blir mer användbar i en brunare nyans. Hur byxorna blev framgår av bilden nedan. Om de ser lite ojämnt färgade ut beror det på att de inte var riktigt torra när jag tog fotot. Jag tänkte inte på att hänga ut dem på tork i solskenet utan de har hängt i källaren.

byxor_linne_kupan_a2byxor_linne_fargade_a

Under förmiddagen så försökte jag kombinera nytta lettlandshj_cykel_amed nöje uppforsbacke_2_agenom att cykla till Lettlandshjälpen i Slöinge. Tanken var att jag skulle göra några fynd där men de uteblev, cyklingen gick i varje fall bra. Jag cyklade inte raka vägen mellan Getinge och Slöinge utan tog först en sväng (fram och tillbaka) över Stora Berg, det innebär totalt 160 höjdmeter på drygt 3 km. När jag skriver det så låter det inte så mycket men det är en rejäl knöl att ta sig över. Utsikten är fin när man kommer upp en bit i backen.

utsikt_st_berg_a

Var vänlig följ och gilla: