johan_gron_kavaj_beskuren_ok_1_aHetaste secondhandaffären i Halmstad just nu? Röda Korsets Kupan! Ända sen i våras så har jag regelbundet gjort kanonfynd där, det senaste fyndet var en inte så diskret, grön kavaj från Rose & Born. Det var tills idag, då jag köpte ännu en kavaj från Rose & Born där! Då blir man så här glad!johan_selfie_rb_4_a Kombinationen antracitgrå kavaj och rutiga shorts är inget som jag kör med i vanliga fall, den kombinationen har fram till nu varit förbihållen tillfällen då jag varit ensam hemma och haft gardinerna fördragna. 🙂 Efter att ha tittat på Rose & Borns hemsida så tror jag att den här kavajen är en del av en kostym, jag får hålla utkik efter byxorna. Kavajen har två små fläckar som jag ska försöka få bort, den är dock ett fynd även med fläckarna.

kavaj_dam_fargglad_aJag köpte inte bara en kavaj på Kupan utan faktiskt två stycken. Den andra är en damkavaj som jag hittade i 5-kronorskorgen. Jag tyckte tyget var snyggt och vill inte hustrun eller svärmor ha den så ska jag göra nåt med tyget, oklart vad. Jag fick också med mig ett par linnebyxor (jag ska färga om dem och ta in benen) och grunden till en bra skivsamling. En sån innehåller t.ex.skivsamling_a Springseteen x 2 (”The Seeger sessions” och ”The promise”), Dixie Chicks x 2 (en liveskiva och samlings), The Beatles (samlingsskiva), Lynard Skynard (för att flera av de countryartister jag lyssnar på sjunger om just Lynard Skynard) och ”All the roadrunning” med Emmylou Harris och Mark Knopfler. Det blir till att rensa ut all de gamla skivorna i bilen så att de nya får plats. Vi får se om ungarna gillar de nya skivorna, de brukar ha synpunkter på vad jag lyssnar på i bilen.

johan_selfie_kastanj_1aDet är många som klagar på årets sommar men jag tycker den är bra. Så länge temperaturerna håller sig under 20 grader så funkar det bra att ha väst på sig och det vill jag väldigt gärna ha. Jag tycker oftast att en väst höjer stilfullheten i mina utstyrslar.

I eftermiddags så var vi i Falkenberg en sväng, det märktes att det är ”Wheels and wings” i stan i helgen, gamla snygga bilar överallt. bil_fbg_a

Var vänlig följ och gilla: