Nu har vi fått tillbaka datorn från servicen, den har också begåvats med två nya skärmar – varav en är inköpt på Amnestys loppis och den andra på Elgiganten. Båda skärmarna funkar hur som helst bra och det är skönt att kunna sitta vid datorn igen. Det var först när vi var datorfria som jag insåg hur mycket jag använder den för förströelse och avkoppling, den fungerar som en landningsplats mellan mina olika sysslor här hämma.

De nya skärmarna är inköpta idag och turen in till Halmstad fick mig att klä upp mig lite, det var ett tag sen sist. Klädbytet skedde lite motvilligt men när slipsen var knuten och västen knäppt kändes det riktigt bra, lite som att vara tillbaka i selen igen (även fast slipsen blev lite kort idag ser jag på fotot).

Förra helgen bloggade jag om att vi ägnade oss åt vinteraktiviteter men under veckan som gått alla planer på liknande äventyr den här helgen töat bort. När snön försvann så upptäckte jag dock ett vårtecken i form av blommande snödroppar. Ett annat vårtecken är att fåren blivit klippta. I min planering för veckan så fanns inte fårklippning med men vår fårklippare ringde i tisdags och hade fått ett återbud så han kunde ta våra får lite tidigare än planerat. Det kom visserligen i en körig vecka men nu när det är avklarat är det skönt att ha det gjort.

Snön som försvann gjorde det till stor del på grund av ett ganska ihärdigt regnande som lett till att Suseån börjat svämma över sina bräddar. När jag var ute och gick med Betty i förmiddags så upptäckte jag också en lokal översvämning längs vårt vanliga promenadstråk.

Var vänlig följ och gilla: