Bilder från 2018

Jag tänkte jag skulle runda av 2018 med en kavalkad av bilder från året som gått. Vissa av bilderna är med för att jag är särskilt nöjd med dem och andra för att de speglar nåt som varit viktigt för mig under året. Fotot på kaprifolen och humlan är klickbar om ni vill se den i ett större format, den bilden är jag riktigt nöjd med.

Please follow and like us:

2 kommentarer till Bilder från 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/bilder-fran-2018/
Twitter
INSTAGRAM