En såpbubbla

I går förmiddag hade jag tänkt ägna nån timme åt att kapa ved men orken tröt och jag blev sittandes inne istället. Jag tror orkeslösheten hängde ihop med att torsdagen blev lite sträng för mig med aktiviteter hemifrån på både för- och eftermiddag. Gårdagen var lite lugnare men jag hämtade hö på eftermiddagen och vetskapen om att jag skulle göra det hängde över mig som en stress hela dagen.

Det gick sådär att hämta hö, först så blev jag tvungen att backa med släpet medan bonden vi köper av stod och tittade på – backning med släp inför publik är inte min bästa gren. Att lyfta in hö i släpet (eller att tömma det i dag) var inte heller helt oproblematiskt eftersom jag är rätt öm i revbenen efter onsdagen träning (sträckte mig då). Boxningen har lärt mig att skador i revbenstrakten blir som mest smärtsamma några dagar efter att de uppstod och jag är där nu. Fast jag ska inte klaga, det gör bara ont när jag rör mig eller andas….. 🙂 .

Nåt annat som jag gjorde i går, nästan helt smärtfritt, var att torka golvet i köket. Utöver ett renare golv resulterade det i bilden nedan. När jag slog ut skurvattnet så blev det såpbubblor på marken.Innan jag tömde hästsläpet på hö idag så var hustrun och jag ute och testkörde en sväng med Hiawatha. Testet bestod i att det var första rundan med den korrigerade lokselen, vi fick tillbaka den från sadelmakaren i torsdags. Allt gick bra och Hia kändes väldigt pigg och glad.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/en-sapbubbla/
Twitter
INSTAGRAM