Finaste rocken

Det märks direkt när min vardag avviker från det vanliga eftersom kroppen då reagerar med trötthet. Igår var jag hos tandläkaren på morgonen och på eftermiddagen så hämtade jag hö och det resulterade i en stor trötthet som tvingade mig i säng vid 20-tiden. Både tandläkaren och höhämtningen gick visserligen bra men anspänningen som de förde med sig tog knäcken på mig.

Kombinationen av vinterväder och tandläkarbesök gav mig en anledning att använda min finaste vinterrock. Jag vill ju se någorlunda anständig ut när jag lämnar gården för ett besök i staden. Rocken, inköpt på Kupan i Halmstad, är en skönhet från BOSS i ett ull/kashmeretyg från Loro Piana men jag använder den sällan eftersom den är för varm för temperaturer över nollan. Igår kom den dock till användning och jag kände mig riktigt stilig när jag promenerade genom stan på väg till tandläkaren. Under rocken hade jag bland annat en kavaj från Corneliani som jag köpt på Stadsmissionen i Göteborg (”Ebbe och Haldis” på Vallgatan).

Vintervädret och februarisolen som lyst på förmiddagarna igår och idag har skapat många fina fotomotiv men min brist på fotografiskt kunnande gör att jag inte alltid lyckas göra dem rättvisa. Jag skulle behöva kunna lite om inställningar av bländare och slutartider för att få ut mer av mitt fotograferande men jag orkar inte ta tag i det. Nedan är bild två, tre och fyra klickbara.Februarisolen har tagit bra på snön och isen på vägarna så löpningen har blivit lite mindre halkig. Bitvis är det fortfarande isgata men om vädret håller i sig så kanske jag vågar mig på att försöka springa ett snabbdistanspass på söndag.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/finaste-rocken/
Twitter
INSTAGRAM