Jag vet att jag inte behöver förtjäna att sitta ner med en pipa och en brasa men jag kan inte låta bli att uppleva båda som mycket trevligare om de infaller efter att jag fått saker och ting gjorda här hemma. Den här helgen tycker jag att jag fått just det så därför har både gårdagens och dagens eftermiddagspipa, med tillhörande brasa, suttit som en smäck!

Smäcken till trots så har oron kommit krypande när jag gått in efter rökning och eldvakt. Jag vet inte vad det beror på, när jag sitter därute så känns allt fantastiskt bra men jag behöver inte vara inne länge innan oron rycker och sliter i mig. Fast kvällsoro har varit regel den här veckan, tre kvällar har den kört slut på mig så att jag stupat i säng redan vid 20-tiden. Detta trots att dagarna har varit riktigt bra.

Nog om mina bekymmer. Jag har ju gjort en massa roliga saker de senaste dagarna. I går så skämtade jag till en pipvideo och presenterade tobaksblandningen jag skrev om sist som en ”köpetobak”. Jag gjorde en etikett till en tobaksburk och skrev ihop en text i linje med de beskrivningar som finns kring tobak som man köper på nätet. Sen gjorde jag en video med en kort recension av min tobak som jag döpt till ”Albatross”. Jag drev inte skämtet särskilt långt utan berättade rätt snart att allt var fejk och varför jag gjort blandningen. Jag berättade också hur kul jag tyckte det var att skriva texten och designa burken, ibland är jag lättroad!

Hustrun, jag och Pirana har jobbat i skogen både i går och idag, igår hann vi med lite vagnskörning också.Nån som inte motionerat, i varje fall inte idag, är Stout som varit instängd eftersom han är halt på ena bakbenet. Han verkar dock ha tagit det med ro och har hållit ungarna sällskap när de varit inne, bl.a. när de satt i soffan och spelade.

Vädret har varit bra så jag har utnyttjat ljuset till att fotografera en del. Mycket fåglar men även ett glatt får och vår skiftande vy från köksfönstret. Jag började vyfotograferingen när solen gick ner igår och sen har jag fotat kontinuerligt under dagen idag. Det resulterade i bilderna nedan (i kronologisk ordning):Några av helgens övriga bilder kommer här:

Var vänlig följ och gilla: