Jag mår inte bra nu och det stora problemet är krypningarna i benen som gör att jag inte får den sömn jag behöver och då havererar resten av tillvaron också. Jag ringde vårdcentralen i går och bad om en läkartid – fick en den 12:e juni….. Så länge pallar inte jag men det brydde sig inte hon som bokade min tid om. Hon vägrade kolla tider på nån annan läkare än de två jag haft tidigare. Det innebär att jag på måndag får ringa och boka en akuttid för att få träffa en läkare. Det är nog inte så det är tänkt att det ska fungera men det är tyvärr ofta så det fungerar på vårdcentralen i Getinge.

 

Jag besiktigade hustruns bil igår och den gick igenom utan att få några poäng. Vid besiktningen såg jag en bil som påminde mig om min barndom – en Opel Rekord från 1971. Efter besiktningen så svängde jag förbi Kupan och Erikshjälpen, köpte inget men såg ett par cowboystövlar, en stickad tröja (bomull kashmir) från Barbour och en 70-talsklänning. Hade velat köpa klänningen till hustrun men hon hade aldrig använt den så jag lät bli.På kvällen satte jag mig med pipan men mådde såg dåligt att jag inte kunde sitta still så för att distrahera mig gick jag bort till vår finaste hage och spelade in en musikvideo…. En riktigt positiv låt!

Jag är förkyld nu så jag har skippat löpningen ett par dagar. Idag gick jag i varje fall en lite längre promenad och under den tog jag lite foton.Bilderna ovan är tagna med min mobil eftersom den riktiga kameran är trasig. Jag har köpt en ”ny”, d.v.s. begagnad av en liknande modell som den jag hade. Det innebär att jag kan använda det objektiv jag redan har vilket spar en massa pengar. Förhoppningsvis kommer den nygamla kameran redan på måndag.

 

När jag badade i badkaret i eftermiddags så började det plötsligt att regna så jag fick hastigt packa ihop grejorna och bege mig hemåt – åskan kom en kort stund senare. Som synes nedan så hade jag med mig lite accessoarer till badet idag… Mest för skojs skull – livet blir inte roligare än man gör det!!

Var vänlig följ och gilla: