Sen jag upptäckte Reddit i april i år så har en stor del av mitt digitala liv utspelats där (och här på bloggen). Jag har hittat grupper som intresserar mig och där jag får mycket uppskattning för mina kommentarer och de foton jag lagt ut. På Reddit får man ”Karma” om man lägger ut bilder eller skriver kommentarer som andra gillar och jag har lyckats samla på mig rätt mycket karma i år (man kan förlora karma om folk ogillar det man publicerar eller skriver). När jag startade i våras så var karman noll men nu är den uppe i knappt 23 000 enheter. Det är tydligen starkt jobbat för jag fick meddelandet nedan från Reddit.Igår förmiddag åkte jag en sväng och gjorde några ärenden, ett sådant var att köpa skjortor åt svärfar på Netto i Heberg (har inget med livsmedelsbutikerna Netto att göra). De har inga märkeskläder där men de har ändå ett bra utbud av, i mitt tycke, snygga kläder. I går hade de bland annat en grön skjorta och jag har länge letat efter gröna skjortor. De är av nån anledning ovanliga både som nya och begagnade så jag köpte den trots att den var ny. Jag köper ogärna helt nya skjortor – den senaste gången jag vet att jag köpte en var 2011 när jag åkte till farfars begravning i Finland. Jag åkte tåg upp till Stockholm och färja till Åbo men på tåget insåg jag att jag glömt packa ner en vit skjorta så när jag kom till Stockholm central rusade jag in på Åhléns och köpte en.

Nåt annat de hade på Netto var hattar. De hade en snygg filthatt från den tyska tillverkaren Faustmann. Även om priset var bra så blev det ingen affär, jag behöver verkligen inte fler hattar.

När jag ändå var i Heberg så fortsatte jag till Falkenberg och Röda Korsets secondhandbutik där. Det resulterade bland annat i en väst och ett par broddar. Som synes på fotot är västan för liten, den räcker inte om mig, men längdmässigt är den bra. Omkretsen fixar jag lätt med en kil i ryggen. Broddarna är tänkta att användas när jag springer i vinter, halländska vägar tenderar att bli väldigt isiga vintertid (alla väderomslag). Jag testade faktiskt broddarna redan i dag, vägarna är inte att leka med just nu (alla är inte lika illa som den på fotot). Broddarna hjälpte med greppet så jag sprang 4,5 kilometer men jag höll mig på småvägar utan trafik. Det hjälper ju inte att jag har grepp om jag blir nermejad av en bil som inte har det.

Det var kallt igår, nästan minus tio, så det blev rock över den underliggande kavajen (här visad tillsammans med Sigge). Tittar ni noga (måste kanske klicka på fotot) så kan ni se att kavajen är gjord av Harris tweed. Kylan gjorde att jag kunde ta en del fina vinterbilder (klicka på dem så blir de större).

Var vänlig följ och gilla: