I dag gjorde jag ett nytt försök med den mångfärgade västen som jag köpte för ett par veckor sen. Jag har haft svårt att hitta nåt som jag tycker matchar den på bra ett sätt. När jag färgade ett par linnebyxor så passade jag därför på att färga västen också, i förhoppningen att den skulle bli lite lättare att använda. Det johan_selfie_vast_pa_kna_ablev den inte.

Jag inser nu att det inte är färgen utan mönstret som gör den svåranvänd. Mönstret är väldigt ”oroligt” och även om jag kan matcha det färgmässigt så har jag insett att jag inte är så bekväm med den typen av mönster. Idag så fick jag ändå till nåt som jag tyckte funkade hyfsat. Kavajen, skjortan och byxorna var rätt lugna och konservativa medan jag försökte fånga upp lite färg och form med slipsen. Jag tyckte det blev helt ok, även om jag inte tror att jag kommer slita så hårt påbyxor_rob_xra_a just den västen, eller slipsen.

Apropå västar så var jag förbi Kupan idag och köpte de extra kostymbyxorna från Rose & Born. Jag tänker ge mig på att försöka få till en väst av dem. Jag har redan en väst som kan fungera som ”stomme”, nu ska jag bara klippa byxorna så att jag får ut tillräckligt med tyg från dem.

När jag kom hem från praktiken idag så började jag klippa gräset men en störtskur fick bilkorning_amig att avbryta och åka och hämta femåringen på dagis istället.

Min fru är iväg och håller ett föredrag ikväll så det är bara sonen och jag hemma. Fast det går ingen större nöd på oss. Vi har fikat lite, kollat att grannens hästar har vatten, kört lite bil och om en stund så ska vi börja laga mat. Ikväll blir det blodpudding, enkelt och gott.blodpudding_gea_a

Var vänlig följ och gilla: