Jag och fyraåringen har satt ut det nya värpredet i hönshuset. Det strulade lite. Jag började med att ta bort transportsäkringen på redet. Tyvärr tog jag bort mer än så. När jag skulle sätta tillbaka det jag lossat av misstag så gick redet sönder.

Sånt händer mig ofta. Jag har för länge sen slutat skylla på otur. Jag är inte händig, inte bra på praktiska saker. Att riva ner, ha sönder (typ bila upp golv) går bra. Att sätta ihop nåt skiter sig nästan jämnt.

Efter att ha svurit en stund tog jag mig samman och fick ordning på redet (”Johan-style”). Min son hjälpte också till genom att slå ner några spikar.barn_varprede_a Redet är på plats.varprede_pa_plats_1_a Nu återstår bara att se om hönsen kommer att använda det. Jag är skeptisk. De verkar otroligt förtjusta i sina krubbor.

Centerpartiet verkar åka ur riksdagen i höst. De fick bara 2,8 procent i den senaste Sifo-mätningen. Jag satt i Barn- och Ungdomsnämnden för Centern innan jag blev sjuk. Arg och besviken lämnade jag dock partiet efter deras svek i samband med FRA-omröstningen. Jag är inte den förlåtande typen så jag kan inte låta bli att le skadeglatt när jag ser de senaste siffrorna. Jag hoppas bara att de väljare som flytt Centern (alla tre….) gått till MP och inte SD.centerpartiet_a

Var vänlig följ och gilla: