Midsommarfirandet gick bra. Min frus syster med familj kom hit (och hade vår femåring med sig). Barnen stojade runt en del men det blev inte mer än jag orkade med. Förmiddagen var mulen och lite regnsjuk men det klarnade upp på så det var inga problem att grilla på kvällen. Efter maten så hade vi ”glassfrossa”, sju sorters glass, jordgubbar, hemmagjorda maränger, grädde, riven choklad och chokladsås.marangsviss_a Jättegott men trots att vi alla gjorde vårt bästa så har vi fortfarande frysen full med glass. Vi måste förmodligen göra om ”glassfrossan” igen snart. Det är ett tufft jobb men nån måste göra det….

sandsack_aI dag inledde jag dagen med att träna, löpning, fem ronder på sandsäcken (vänsterarmen håller) och så min styrketräning. Skönt att träna i allmänhet och härligt att slå på säcken i synnerhet.

Waylon Jenings har spelatwaylon_jennings_a in en låt som heter ”I´ve always been crazy”. Jag tycker den är bra och har lyssnat på den en del de senaste veckorna. I den finns särskilt en textrad som berör mig, ”I can´t say I´m proud of all of the things that I´ve done but I can say I never intentionally hurt anyone”. Jag hade velat att det varit så för mig. Jag kan tyvärr bara skriva under på den första delen, inte på den sista. Det händer allt för ofta att jag gör dumma, elaka saker som sen ligger och skaver i samvetet, oändligt länge.

Rätt nyligen upptäckte jag Amy Winehouse,amy_winehouse_a jag är inte så snabb att ta till mig ny musik. Det som är bra med att jag upptäckt henne först nu är att jag slapp följa hennes missbruk och förtidiga död i media. Det har varit alldeles tillräckligt att ibland se det vrak som ska föreställa Shane MacGowan skymta förbi i mediebruset. På UR Play finns en dokumentär med komikern (och f.d. missbrukaren) Russell Brandrussell_brand_a om behandling av missbruk och hur samhället förhåller sig till missbrukare. Dokumentären, som tangerar Amy Winhouse, är väl värd att se på. Den behandlar något viktigt och svårt med humor och medkänsla.

I går fick jag mejl om att de skickat min Panamahatt från Ecuador. Nu är det bara att hålla tummarna att den inte blir mosad på vägen och att den verkligen passar när den väl kommer fram. Beräknad leveransdag är den tredje juli.panama_havana_a

Var vänlig följ och gilla: