Igår lagade jag en av sönernas favoriträtter, spansk risgryta. I grytan är det salami så jag åkte till Gudmundsgårdens gårdscharkuteri i Slöinge och köpte två sorters salami och lite olika ölkorvar. När jag ändå var i Slöinge så passade jag på att svänga förbi SIA och köpa lite glass också. Glassinköpet var dock väldigt modest, en påse sandwichar och en påse strutar (Godisregn – ny för i år). Båda sorterna var andrasortering.Jag hade fortfarande silverfärgade smycken i örat och näsan på förmiddagen i går så till Slöingeturen klädde jag mig gråsvart för att matcha dem. Senare under dagen så kom de nya guldfärgade smycken som jag beställde förra veckan så då bytte jag till guld i ansiktet (fick hjälp av yngsta sonen med nässmycket). I samband med bytet kunde jag konstatera att storleken på de silver- och guldfärgade pyramider jag köpt skiljer sig väldigt mycket åt, även fast de är från samma ställe. Den guldiga pyramiden är mycket mindre, och mycket svårare att skruva fast i nässtiftet. Väl i ansiktet så verkar dock inte skillnaden vara så stor, tror det beror på att den pyramiden är högre än den silvriga och därför sticker ut mer.

Idag på eftermiddagen så åkte jag in till Halmstad för att få min högra iläggssula till löpskorna justerad igen. De har inte riktigt fått till den så att den tar bort min smärta i framfoten (Mortons neurom) så jag har blivit tvungen att modifiera den lite på egen hand för att kunna springa smärtfri. På Teamolomed där de gjort sulorna så la de nu till lite material på den högra så att den blev som jag modifierat den, fast utan silvertejp. Förhoppningsvis ska det funka lika bra som min hemmagjorda lösning. I morgon lär jag få veta eftersom jag då planerar att springa 20 kilometer.

Eftersom jag bytte smyckesfärg i ansiktet i går så hade jag en utstyrsel som gick i brunt och rött när jag åkte in till Teamolomed idag. Jag orkade inte klä upp mig på riktigt med slips och så utan tog bara de kläder jag brukar ha när jag åker ner till Getinge för att göra ärenden (mina rödbruna Levi´s syns inte på fotot).Till sist två fåglar som uppskattar utfodringen i trädgården. Hackspetten är lite oskarp men jag gillar skuggan mot trädstammen.

Var vänlig följ och gilla: