I morse var det åter stjärnklart när jag tog ut hundarna så jag tittade uppåt en hel del (har blivit bättre på det, får inte ångest av det nu på samma sätt som jag fick tidigare). Jag tror att jag såg en satellit men lyckades inte fota den men en stund senare passerade ett plan och det fastnade på bild. Jag tror att det var en SAS-flight från Stockholm till Malaga.

 

Apropå stjärnor och rymden så har jag laddat ner en ny app i mobilen, Pluto TV. Det är en gratis streamingtjänst (reklamfinansierad) med teveserier och filmer. Det mesta är skräp, jag menar verkligen skräp, men där finns en del Woody Allen filmer och annat jag kan tänka mig se. Fjortonåringen och jag började till exempel se den Nya Zeeländska filmen ”Joyride” igår och den är helt okej.

När jag letade rätt på trailern till ”Joyride” så snubblade jag över en amerikansk tevereklam för Mastercard. Skitrolig, titta till slutet.

 

Igår provade jag att låta hundarna springa lösa i en ny hage (Riddarlyckan) men det funkade inte lika bra som i den gamla. Korna gick nyligen på Riddarlyckan så koskiten var färsk och då smakar den tydligen väldigt gott. Jag fick koppla bestarna och gå in i skogen och där kunde jag släppa dem, även om det fanns bajs i skogen också. Jag kikade lite på de ytor jag röjde i somras och det börjar faktiskt komma gräs där så röjningen, tillsammans med djuren, har gjort skillnad.När jag gick i hagen så såg jag småfåglarna som jag bloggade om häromdagen. Då var jag osäker på om det var bergfinkar men nu är jag säker (även om fotot är dåligt), det var det.

 

Igår var jag också in till psykiatrin för den årliga läkaruppföljningen (som sker ungefär var 14:e månad). Jag fick träffa ännu en hyrläkare så jag sa direkt att jag inte ville ha nån diskussion kring mitt mående och min historik – helt hopplöst att dra det för en ny läkare varje gång (även om den här läkaren faktiskt verkade bra – kors i taket!). Jag ville bara veta hur jag skulle sätta ut en av mina mediciner, Voxra (Bupropion). Jag har ätit den i åratal men aldrig tyckt att den hjälpt så nu vill jag sluta med den. Jag fick instruktioner för en utsättning på tre eller sex månader, kommer köra på den längre perioden eftersom min värsta tid för året står för dörren, och sen var mötet klart.

 

Till läkartiden, och lunch med en kompis innan, så klädde jag upp mig lite. Jag velade kring om jag skulle ta brun eller blå hatt och tog till slut den bruna. Ska försöka få ihop en bra utstyrsel som funkar med den blå hatten nästa gång jag ska iväg.Avslutningsvis några bilder (klickbara) tagna under dagens hundpromenader.

Var vänlig följ och gilla: