Midsommarafton kom med skitvarmt väder, vi hade 29 grader här i går eftermiddag. Jag trotsade dock värmen och sprang en sväng, svettigt men skönt. Jag behöver verkligen träningen nu för mitt mående och sömnsvårigheterna blir en allt tyngre börda att bära. Det är en ond cirkel där mitt dåliga mående verkar förstärka svårigheterna att sova (på grund av benryckningar och myrkrypningar) och den kroniska tröttheten gör att jag mår allt sämre psykiskt.

Vi hade en kompis här igår och det blev ett lugnt och stilla firande med sill och potatis samt grillat senare på kvällen. Jag tajmade tyvärr grillen fel så glöden var som bäst efter att maten var tillagad. Jag var jättetrött och gick och la mig redan innan gästen åkt men tröttheten till trots så somnade jag inte. Eller jo, jag somnade men vaknade igen för att benen plågade mig. Jag kämpade med sömnen i flera timmar innan jag till slut somnade vid 03.30. Hustrun tog Betty i morse så jag fick sova och jag kom inte ur sängen förrän vid 10.30. Jag var vaken en timme tidigare men valde att sova lite till. När jag väl somnat ordentligt så kan jag vakna och somna om utan att benen saboterar sömnen för mig och det är fantastisk känsla att somna utan problem.

Lagom till midsommar har smulgubbarna i hustruns odlingslåda börjat mogna, kaprifolen har också börjat blomma så smått. Starka sommartecken, som om värmen inte skulle vara tecken nog.Värmen hängde i även idag med men hustrun och jag ignorerade den och spelade tennis i eftermiddags. Efter tennisen så körde jag ett pass på träningscykeln. Som jag nämnde ovan är träningen oerhört viktig för mig nu, det känns som att det är den (och Betty) som hindrar mig från att störta ned i avgrunden. Jag börjar verkligen bli desperat kring måendet och sömnen, särskilt som att det känns som vården inte är intresserade av att hjälpa mig. Desperationen har gjort att jag beställt CBD-olja (cannabisolja) i förhoppning att den ska hjälpa mot myrkrypningar och benryckningar så att jag ska kunna hitta tillbaka till en normal sömn. Oljan (helt THC-fri) är på väg hit i posten nu så förhoppningsvis kan jag börja testa nästa vecka, den är verkligen ett långskott men jag är verkligen desperat. Funkar inte oljan så vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Till sist två kalvbilder, årets första igelkott (de brukar alltid komma fram när det blir riktigt varmt) och så en profil på mig.

Var vänlig följ och gilla: