Det där var väl onödigt Sid?

Jag mådde inte bra i eftermiddags, oro och illamående, möjligen beroende på den senaste sänkningen av Lyrican så jag la mig och vilade på soffan när killarna gick ut och lekte. Lagom till att jag somnat så kom de inrusade och ropade att Sid var på rymmen. Återigen hade han gått igenom staketet när pojkarna lekte i trädgården. Den baggen är onödigt social. Jag gick ut och stängde in honom och tackorna i fårhuset igen. Nu får de vara inne tills slaktaren varit här. Det där var väl onödigt Sid?

När jag ändå skriver om Sid så lägger jag in en lite bättre bild på honom på bakbenen än den jag hade med i gårdagens inlägg. Dagens bild tog jag i förmiddags när jag slog på säcken.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/det-dar-var-val-onodigt-sid/
Twitter
INSTAGRAM