Kalla

OS har dragit igång och jag har inga planer på att följa det särskilt noga (och det beror inte bara för att vi inte har de rätta Tv-kanalerna) men i morse så såg jag faktiskt damernas Skiatlon. Jag och 8-åringen var hos en granne och såg Charlotte Kalla skejta hem guldet. Innan vi åkte till grannen för vår OS-premiär så var vi dock en sväng till ”Börjes”, bageriet i Harplinge, och köpte frallor och kanelbullar som medhavd frukost till skidåkningen.

Den senaste veckan har varit tung för mig men gårdagen var faktiskt riktigt bra. Jag vet inte om det berodde på vädret men jag kände både ork och glädje hela dagen. Jag fick en del gjort också, träning, lite städning och två pipvideosar (med en fantastisk utsikt) och trots det så hade jag ork att laga kvällsmat och titta på ”På spåret” med hustrun. Det är små saker men de betyder mycket för mig.

När jag drog igång datorn i morse så hade jag fått en bild från det förflutna skickad till mig. Avsändaren var en av mina systrar och fotot är från början av 90-talet. Vad tunn jag var, bara skinn och ben, men ”söstra mi” var en skönhet redan då (även med ett finger i näsan).

Allteftersom vindsprojektet fortskrider så måste vi börja fatta beslut om exakt hur vi vill ha inredningen, allt från tapeter till våtrumsmatta i duschen eller vilka lampor vi vill ha i de olika rummen. När det gäller den senare frågan så tog vi dock ett stort steg framåt idag genom att åka till en lampaffär och faktiskt lyckas bestämma oss för vilka lampor vi vill ha i korridoren och i badrummet.

Jag rundar av med några blandade bilder från i går. Om ni undrar över hinken så är det Sid som gett den en omgång.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/kalla/
Twitter
INSTAGRAM