Tips från coachen

De senaste veckorna, ja kanske till och med månaderna, så har jag varit väldigt trött trots att jag sovit mycket. Jag har kunnat sova tolv timmar en natt och fortfarande vara trött när jag vaknar och på dagarna så har sängen sjungit sin sirensång för mig så fort jag varit inne och börjat ta det lugnt. Jag tog upp det här med min terapeut och hennes bedömning var att jag sover för mycket. För mycket sömn får tydligen kroppen att ”gå ner i varv” och helt enkelt bli konstant trött. Framöver blir det till att stå emot lusten att lägga mig tidigt och så får vi se om jag blir piggare.

Min terapeut har också tipsat mig om ett sätt att bryta oros- och ångestattacker. Metoden kan verka brutal men den är faktiskt effektiv – det jag gör är att jag stoppar ner huvudet i isvatten (ansiktet under ytan) i 25 sekunder. Det finns nån slags biologisk reflex som gör att pulsen går ner då, kolla pulsmätaren i bakgrunden i videon nedan.

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/tips-fran-coachen/
Twitter
INSTAGRAM