Faktiskt rätt nöjd

Idag så körde jag vår tilltörnade hästvagn till Kvibille smides AB så att de kan rätta till skackeln som blev böjd när vi körde av vägen i söndags. Han jag pratade med där trodde att de skulle ha vagnen klar innan helgen. Det vore bra om hustrun och jag kunde ge oss på att köra igen då. Jag tror att det är viktigt för oss att komma iväg med Pirana och vagnen så fort som möjligt så att vi inte hinner bygga upp några hjärnspöken kring körningen.

Medan jag var i Kvibille så var 9-åringen i Getinge och spelade Pokémon Go. Jag släppte av honom vid Broaparken innan jag åkte till smedjan och hämtade sen upp honom på vägen tillbaka. När jag kom för att hämta honom så hade det samlats en hel grupp med ungar som stod där och spelade. Tydligen var det en raid på gång (fråga mig inte vad det betyder).

Idag så invigde jag min senaste pipskapelse, en väldigt kantig sak. Det var lite bökigt att få till rökkammaren eftersom formen på piphuvudet tarvade en konisk kammare och jag har ingen lämplig borr för såna hål. Med hjälp av tre olika borrstål och lite sandpapper så fick jag ändå rökkammaren någorlunda konisk. Pipan fungerade i varje fall alldeles utmärkt att röka och jag är rätt nöjd med hur den ser ut.

Som syns på fotot nedan så var jag lite uppklädd – kostym – när jag satt med pipan. Kostymen kom sig av att jag precis var hemkommen från min terapeut. Jag var tvungen att byta terapeut under våren och jag har varit lite osäker på hon som fick mig på sin lott, det tar ju tid att bygga upp tillit och respekt, och därför har jag bara haft kavaj och udda byxor på mig hos henne tidigare. Nu har hon dock visat att hon förtjänar mitt förtroende och min respekt så därför blir det kostym hos henne framöver.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/faktiskt-ratt-nojd/
Twitter
INSTAGRAM