Förvånande favorit

Efter ett par blåsiga och regniga dagar så var det kalasväder idag, fast kallt i morse – knappt fyra grader. Jag tog tyvärr inte riktigt vara på det fina vädret, i förmiddags tränade jag visserligen utomhus men på eftermiddagen var jag mest inne, även om jag också körde undan några skottkärror kastanjer från gårdsplanen.

Jag har tidigare skrivit om att familjen börjat inta måltiderna framför teven och olika filmer. Under helgen som gick så tittade vi på ”Stolthet och fördom” (BBC:s teve-version med Colin Firth som Mr Darcy). Jag var mycket skeptisk till att pojkarna skulle gilla den men det gjorde de, de gillade den faktiskt riktigt mycket.

Apropå sönerna så följde de, lite motvilligt, med och tittade till fåren i går. Väl i hagen så släppte de dock loss rejält och busade friskt (bl.a. med rullningar nerför en backe) och de blev faktiskt kvar i hagen en lång stund efter att jag gått hem igen.Senare på kvällen så var det ”Fortnite” (ett ”skjut-och-spräng”-spel som tydligen är väldigt populärt nu) som gällde. Efter lite besvär så lyckades vi ladda ner Fortnite på datorn och de kastade sig genast över det. Deras spelande blev dock lite av ett antiklimax för mig eftersom jag hade hoppats på tacksamhet och glädje efter att vi fått in programmet i ”burken” men deras första kommentar var ”Grafiken suger!”. De var visserligen glada att få tillgång till programmet men efter att ha sett en massa YouTubers spela det på riktiga ”gaming”-datorer så är de vana vid riktigt bra grafik och dit når inte vår gamla trotjänare till dator.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/forvanande-favorit/
Twitter
INSTAGRAM