Hia går in utan grimma – nästan

Firman som fixade grafikkortet på vår dator var väldigt snabba, datorn lämnades in och blev klar igår. Just nu kan vi dock bara använda den ena av skärmarna eftersom det behövs en särskild sladd mellan den andra skärmen och grafikkortet. Hustrun ska svänga förbi Kjell & Co idag och köpa en sån sladd, så i kväll nån gång bör allt fungera som det ska.

I går morse fick jag nästan lite vårkänslor när jag gick med Betty, det var varmt (sex grader), ljust ganska tidigt och gässen formationsflög över oss på vår promenad. Idag är dock vädret som det brukar i Halland så här års, regn och blåst och bara nån plusgrad.

De senaste kvällarna har jag tagit in hästarna på ett nytt sätt, jag har tagit Pirana i grimma och grimskaft medan jag låtit Hiawatha gå lös efter. Det har funkat väldigt bra och Hia har gått med in i stallet och sen in i sin box. I går hade jag med den ena av sönerna för att dokumentera förfarandet och då gick det givetvis inte så bra som det gått de tidigare kvällarna. I stället för att gå in i stallet gick Hia ut på en gräsplätt för att beta så jag var tvungen att gå och hämta honom när jag stängt in Pirana.

Till sist två fågelbilder från dagen. 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/hia-gar-utan-grimma-nastan/
Twitter
INSTAGRAM