Skidor och smörgåstårta

I dag på förmiddagen så fick vi hem det bränne jag högg i samband med att jag gallrade lite i skogen. Efter att jag burit fram det i hagen för hämtning tyckte jag att det såg mycket ut men när det var lastat på traktorkärran så var högen inte så imponerande. Det kommer dock räcka till några dagars eldning och vi har beställt mycket färdigklyvt i år så vi ska nog klara nästa vinter också.

Tolvåringen och jag såg damernas VM-lopp (30 km fristil) hos en granne. Vi kunde ha sett det på SVT hemma men det är trevligt att se det hos honom och tjabba lite under loppets gång. Starten gick ju vid lunchtid så för att vi skulle orka hela vägen i mål så hade vi smörgåstårta med oss, en tårta som vi sen rundade av med lite kakor och kaffe.

Bloggandet och YouTube till trots är jag inte särskilt digital av mig men i morse utmanade jag dock mig själv och gav mig på att förnya min e-legitimation på egen hand (vanligtvis så gör hustrun det åt mig). Till min stora förvåning så lyckades jag på första försöket! Jag använder mig inte av e-legitimationen så ofta men med hjälp av den så kan jag begära att få mina medicinrecept förnyade utan att behöva prata med en läkare – himla smidigt.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/skidor-och-smorgastarta/
Twitter
INSTAGRAM